Renovatie

Wil u meer ruimte creëren in uw huidige woning? Nood aan een meer efficiëntere indeling? Wenst u een opfrissing van één of meerdere kamers? Misschien wil u de zolder ombouwen tot een master bedroom of kiest u ervoor  om 2 bestaande ruimtes om te vormen tot 1 grote kamer. ... Een kleine verbouwing kan een grote impact hebben op uw leefkwaliteit.

Met onze afdeling renovatie kan u genieten van uw vernieuwde ruimtes in uw woning. 

Hoe gaan we
te werk?

Stap 1 - kennismaking

We komen graag bij u langs om samen met u uw renovatie- of bouwplannen te bespreken. Uw wensen en vragen worden uitvoerig besproken en afgestemd volgens uw budget.

Stap 2 - bespreking voorstel

Na een verdere analyse van de plannen, wordt er een gedetailleerd voorstel opgesteld. Zo blijft u een overzicht behouden en blijven de offertes transparant. Dit wordt opnieuw samen besproken tot het project volledig vorm krijgt.

Stap 3 - projectfase

Achter de schermen wordt het project voorbereid en komen we nog even langs vooraleer we van start gaan. Tijdens de projectfase kan de architect of u als bouwheer steeds bij ons terecht. Aan de hand van werfvergaderingen zijn er tussentijdse evaluatiemomenten.

Stap 4 - oplevering

De laatste afwerkingspuntjes worden nog opgelijst en afgewerkt. Uiteraard blijft ons team ter beschikking voor onderhoud en eventuele herstellingen.

Valluma bouw

Wat zeggen onze klanten?

 • Professioneel team

  Bedankt voor de uitgevoerde werken. Een professioneel team en een goede werksfeer!
  -- Wim L. uit Gent
 • Aangenaam team

  Het is niet altijd evident om werkmannen in je woning te ontvangen. Maar bij het team van Valluma was dit heel aangenaam.
  Er werd goed gewerkt en er heerste een positieve sfeer.
  -- Ann V. uit Gent