team | Valluma

Wie zijn wij?

Valluma zorgt voor de installatie van gebouwtechnieken. We denken mee met uw project en stellen een oplossing voor dat inspeelt op uw noden en behoeften. Sinds de start in 2014 kent Valluma een sterke groei. In ons team beschikken we over heel wat expertise in techniek en hernieuwbare energie. Sven (zaakvoerder) is gebeten door gebouwtechniek en volgt de evoluties van de markt op de voet.

Door de jaren heen merkten we bij onze klanten de nood aan een aanvullende service in bouw. In 2019 startte de afdeling 'renovatie'. Installaties van technieken en bouwactiviteiten stemmen we op elkaar af. Een vlottere planning en 1 aanspreekpunt!

Onze aanpak is warm en persoonlijk.  Zowel naar klanten, partners als in ons eigen team staat een positiviteit en respect centraal. Wie eerder met Valluma heeft samengewerkt, zal dit zeker beamen.

Partners in de kijker

Door de jaren heen bouwden we een netwerk op van verschillende architecten, binnenhuisarchitecten, bouwpromotoren, ...  Met een aantal partners realiseerden we reeds meerdere geslaagde projecten.

 

 

 

Pieter T'hooft            durv ontwerpers     

 

      AJV               Arvico

Waarmee kunnen wij helpen?

Ben je op zoek naar iemand die je kan bijstaan met raad en daad voor een project omtrent gebouwtechnieken? Dan is Valluma de ideale partner! Laat je gegevens achter, wij contacteren je zo snel mogelijk!