gebouwtechnieken

Hoe gaan we
te werk?

Stap 1 - kennismaking

We komen graag bij u langs om samen met u uw renovatie- of bouwplannen te bespreken. De energiebehoefte wordt tijdens een kennismakingsgesprek in kaart gebracht zodat duidelijk wordt welke toepassingen best bij uw project past. Verdere wensen en vragen worden uitvoerig besproken en afgestemd volgens uw budget.

Stap 2 - bespreking voorstel

Na een verdere analyse van de plannen, wordt er een gedetailleerd voorstel opgesteld per techniek en is er een aparte voorstel voor bouw of renovatie. Zo blijft u een overzicht behouden en blijven de offertes transparant. Dit wordt opnieuw samen besproken tot het project volledig vorm krijgt.

Stap 3 - projectfase

Achter de schermen wordt het project voorbereid en komen we nog even langs vooraleer we van start gaan. Tijdens de projectfase kan de architect of u als bouwheer steeds bij ons terecht. Aan de hand van werfvergaderingen zijn er tussentijdse evaluatiemomenten.

Stap 4 - oplevering

De laatste afwerkingspuntjes worden nog opgelijst en afgewerkt. Uiteraard blijft ons team ter beschikking voor onderhoud en eventuele herstellingen.

Persoon aan het werk voor Valluma

Wat zeggen onze klanten?

 • Aangenaam team

  Het is niet altijd evident om werkmannen in je woning te ontvangen. Maar bij het team van Valluma was dit heel aangenaam.
  Er werd goed gewerkt en er heerste een positieve sfeer.
  -- Ann V. uit Gent
 • Professionele plaatsing

  Prachtige Ökofen installatie geplaatst door VALLUMA!! Bedankt Sven en team voor deze professionele plaatsing!!
  -- Bart B. uit Tielt
 • Professioneel team

  Bedankt voor de uitgevoerde werken. Een professioneel team en een goede werksfeer!
  -- Wim L. uit Gent

Enkele referenties

 • Gent - YV - PT